hr / en

Pokret otoka okuplja brojne otočane i stručnjake koji žele doprinijeti održivom razvoju hrvatskih otoka. Brojimo desetke volontera iz cijele Hrvatske, različitih vještina i iskustava koji redovito doprinose radu udruge kroz virtualan rad od kuće. Svim volonterima omogućavamo mentorstvo, informiranje i umrežavanje sa zanimljivim i proaktivnim pojedincima. Osim stjecanja znanja, kontakata i informacija svi volonteri imaju mogućnost zapošljavanja na projektima na kojima pokažu interes kao i postajanja članom skupštine Pokreta otoka i napredovanjem unutar same mreže. Ukoliko se radi o dugoročnom volontiranju s volonterima se potpisuju ugovori te definiraju njihove aktivnosti i očekivanja, omogućava se adekvatna edukacija te prati njihov razvoj.

Vaša prijava za volontiranje je zaprimljena! Dobiti ćete odgovor od našega tima za daljne upute. Hvala.
Sva polja su obavezna.

Udruga Pokret otoka poštuje Vašu privatnost te se obvezuje na zaštitu osobnih podataka u skladu s odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka 2016/679 i Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/2018). Više o zaštiti i obradi Vaših osobnih podataka i Vašim pravima možete saznati u našoj Politici zaštite osobnih podataka.

Odabirom opcije Želim volontirati/Submit dozvoljavate nam da Vaše podatke koristimo u svrhu ispunjavanja ciljeva djelovanja Pokreta otoka, ispunjavanja naših zakonskih obveza te odredbi Statuta i Pravilnika o članstvu Pokreta otoka kao i za obavještavanje o svim novostima iz područja od interesa za razvoj otoka i aktivnostima Pokreta otoka putem e-maila te prihvaćate naš Statut.