hr / en

Cilj Pokreta otoka je poticanje održivog i odgovornog razvoja hrvatskih otoka i ostalih ruralnih područja te svakog pojedinca kao aktivnog člana zajednice. Pokret otoka je mreža stručnjaka, u prvom redu otočana i zaljubljenika u otoke i otočni život, koji zajedničkim snagama – svojim znanjem, iskustvima i strašću podupiru, pomažu, promoviraju otok i život na otoku. Pokret otoka je pokret u pravom smislu riječi, kojim koračamo prema samodostatnoj otočnoj zajednici, koja razumije i artikulira svoje potrebe, informira se o prilikama i mogućnostima napredovanja te aktivno sudjeluje u odlučivanju na svim razinama. O našim djelatnostima i aktivnostima za ostvarenje ciljeva Pokreta otoka možete se više informirati ovdje.

Pristupnica za fizičke osobe


  • Pokret otoka poštuje Vašu privatnost te se obvezuje na zaštitu osobnih podataka u skladu s odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka 2016/679 i Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/2018). Više o zaštiti i obradi Vaših osobnih podataka i Vašim pravima možete saznati u našoj Politici zaštite osobnih podataka.
    Ispunjavanjem prijavnice za članstvo i odabirom opcije Podnesi/Submit dozvoljavate nam da Vaše podatke koristimo u svrhu ispunjavanja ciljeva djelovanja Pokreta otoka, ispunjavanja naših zakonskih obveza te odredbi Statuta i Pravilnika o članstvu Pokreta otoka kao i za obavještavanje o svim novostima iz područja od interesa za razvoj otoka i aktivnostima Pokreta otoka putem e-maila te prihvaćate naš Statut.